Eheys-blogi tuo luettavaksi syvällisiä ja oivalluttavia artikkeleita ja kirjoituksia liittyen Eheyden avainteemoihin, joita ovat levollisuus, itsetuntemuksen kehittäminen, läsnäolotaito, kehotietoisuus, mindfulness, kehomielen integrointi, stressiä lieventävät metodit, eheyttävä liike, tanssiliiketerapia, rentoutuminen, hengitysharjoitukset ja hyvinvointia ja terveyttä edistävät.

Eheys-blogin sisällöstä vastaa VTM Henna Tarjanne-Lekola, henna@eheys.fi
VTM Henna Tarjanne-Lekola, viestinnän ja vuorovaikutuksen mahdollistaja, vastaa Eheys-keskuksen toteutuksista ja toiminnasta. Hennan osaamisalueita ovat kehomielen integrointi, itsetuntemus, hyvinvointitaidot, läsnäolotaito, eheyttävä liike sekä Mindfulness. Henna toimii myös Tunne & Mieli -lehden  (Mielenterveyden keskusliitto) kolumnistina.

Eheys tarjoaa hoitoja, kehomieli-viikkotunteja, teemakursseja -ja -tapahtumia sekä koulutuksia. Eheys toimii myös erilaisten tyhy- ja koulutuspäivien pitopaikkana. Eheydessä toimii joukko osaavia ammattilaisia, jotka ohjaavat ihmisiä löytämään yhteyden itseensä, rentoutumaan jännityksistä kireyksistä ja palautumaan kiiretuntemuksista hyvään oloon. Eheys-keskus on perustettu syksyllä 2013. Lisätietoa Eheyden palveluista: www.eheys.fi