Eheys on hyvinvoinnin kurssikeskus Malmilla. Eheydessä on tarjolla kehomielen hyvinvointiin tähtääviä palveluita niin yksilöille kuin ryhmillekin. Keskeisiä teemoja ovat itsetuntemuksen vahvistaminen, dialogi,  kehotietoisuus, mindfulness, eheyttävä ja lempeä liike sekä rentoutuminen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eheys tarjoaa oivalluksia ja läsnäolon kokemuksia viikkotunneilla, rentouttavissa ja eheyttävissä hoidoissa sekä erilaisilla kursseilla ja yksittäisissä tapahtumissa. Eheys-tila soveltuu erinomaisesti työyhteisöjen koulutus- ja virkistyspäivätilaisuuksiin sekä pitkien koulutusohjelmien pitopaikaksi.

Eheys on Nina Näräsen ja Henna Tarjanne-Lekolan yhdessä v. 2013 perustama energian & liikkeen keskus. Vuoden 2016 alusta lähtien Eheys on siirtynyt Hennan luotsaamaksi keskukseksi, jossa Nina koordinoi hoitopuolen toimintaa ja reikipalveluita. Hennan vastuualueina ovat Eheyden toiminnan koordinointi, viikkotunnit sekä tilausryhmien toteutus.

Eheys-keskuksen toiminta Hankkijan talossa päättyy toukokuussa 2019. Voit seurata toimintaamme jatkossa FB-sivujenmme kautta.