Eheys-keskuksessa sinua palvelevat kehomieli-hyvinvoinnin ammattilaiset:

Satu Haapanen on toiminut pitkään sosiaalialan ja taiteen eri muotojen välimaastossa ja ihmismieli on kiehtonut lapsesta asti. Kiinnostus liikeilmaisuun heräsi fyysisen teatterin opinnoissa Lontoossa. Sen jälkeen sosiaaliala vei kuitenkin mennessään. Lastensuojelussa työn tavoitteena oli auttaa yksilöitä ja perheitä löytämään ratkaisumalleja, voimavaroja ja vahvuuksia, elämän kriiseihin. Erilaiset luovat ja keholliset menetelmät olivat vahvasti työssä läsnä. Tanssi-liiketerapia yhdisti rakkaat harrastukset tanssin ja fyysisen ilmaisun sekä ihmisen mielen ja vuorovaikutuksen kiehtovuuden. Opintojen kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehys ankkuroi menetelmän vahvasti  tutkimuskenttään pohjaavaksi.
Tanssi-liiketerapiassa Satua inspiroi se, miten uudet näkökulmat, voimavarat ja vahvuudet alkavat tulla näkyviin kehoa kuuntelun, luovuuden ja liikkeen kautta. Eletty elämämme sekä tämän hetkiset kuulumisemme ja tarpeemme ovat läsnä kehoissamme ainutlaatuisena olemisen tapana ja liikekielenä. Kehon viestejä kuunnellessamme itsetuntemuksemme lisääntyy ja liikkeen avulla löydämme erilaisia olemisen tapoja. Tanssi, liike ja luovuus merkitsevät Sadulle vahvaa läsnäoloa mutta samalla myös eteenpäin menemistä, matkantekoa. Satu Haapanen, puh. 044 244 8669  s.posti: tlt(at)satuhaapanen.com

 

Nina Näränen. Ninan polku on kulkenut liiketalouden ja taidekäsityöopintojen kautta vaiherikkaisiin alan töihin ja lopulta hoitoalan yrittäjäksi. Kaiken tämän rinnalla on yli 20 vuoden ajan elänyt vahva kiinnostus itsetuntemusta syventäviin asioihin, joihin hän on etsinyt erilaisia lähestymistapoja opintojen, kuten enneagrammiohjaajakoulutuksen, sisäisen hyvinvoinnin ohjaajakoulutuksen ja reikiopettajakoulutuksen kautta. Nämä kaikkinensa ovat luoneet laajaa pohjaa oman itsetuntemuksen avaamiseen yhdessä omakohtaisten elämänkokemusten ja niistä kumpuavien pohdintojen kautta. Tie hoitotyön parissa alkoi v. 2008, jolloin Nina aloitti ensimmäiset sisäisen hyvinvoinnin ohjaukset, regressio- ja energiahoidot. Nina on opiskellut kurssimuotoisesti erilaisia luontaisterapian hoitomuotoja (kuten shiatsu, vyöhyketerapia, ayurvedinen käsi- ja jalkahieronta, intialainen päähieronta, energia jne). Niistä on muodostunut pikku hiljaa hänen oma tapansa kohdata ja koskettaa ihmistä ja kanssakulkijoita läsnäolon ja hiljaisuuden tilasta käsin.

Reikipolku on alkanut 1997. Opettajaksi Nina valmistui v. 2013. Samasta syksystä lähtien hän on toiminut Eheys-keskuksessa hoitajana ja reikikouluttajana sekä ohjannut yhdessä kollegansa kanssa syvähengitystyöpajoja.  Nina on syventynyt erilaisiin hoitamisen muotoihin, ja tarjoaa nyt asiakkaille mahdollisuuden pysähtyä ja löytää kosketuksen itseensä, sisäiseen rauhaan ja eheytymiseen. Hän on valmistunut joulukuussa 2017 biodynaamiseksi kraniosakraaliterapeutiksi ja syventää parhaillaan keho- ja hengitysterapiaopintojaan. Oma matka em. opintojen parissa on avannut vahvasti omaa tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, mikä on esteenä astua omaan voimaan ja miten hlökohtaisten esteiden läpi sukelletaan. Ns. Etsijän tie on ollut pitkä ja välillä haastavakin, mutta sitäkin antoisampi kaikkine elämän kirjoineen ja sävyineen. Tätä matkaa on ilo jatkaa ja jakaa erilaisten hoitojen ja kurssien välityksellä niin Eheydessä kuin muillakin elämänalueilla. Nina Näränen puh. 040 560 3751, ninanaranen(at)misolo.fi

 

VTM Henna Tarjanne-Lekola. Henna on toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 ja tällä hetkellä hän vastaa Eheys-keskuksen toiminnasta ja toimii viestinnän mahdollistajana. Suurimpia intohimoja ovat erilaisten ryhmien fasilitointi, dialogisuus, yhteyksien luominen, kehotietoisuuden vahvistaminen ja mielen hyvinvointi. Hänen elämään on aina kuulunut liike, tanssi ja vuorovaikutus. Takana on on yli 15 vuoden kokemus viestinnän, vuorovaikutuksen, hyvinvoinnin ja eheyttävän liikkeen parissa.  Erityisen suuri vaikutus on ollut kiinalaisen terveystiedon ja tietoisuustaitojen tuomilla opeilla ja oivalluksilla. Yhteisölliset sekä lasten että ympäristön hyvinvointiin liittyvät asiat ovat arjen kulmakiviä. Vuosina 2015-2016 Henna on toiminut Terve Oppiva Mieli -hankkeessa hyvinvointiohjaajana ja vuoden 2016  alusta Tunne & Mieli -lehden kolumnistina ja avustajana, vuonna 2018 hän aloitti Parempi Bisnes -blogistina. Aiempia työpaikkoja ja yhteistyötahoja: Liike51, Novetos Oy, Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry, Finnish Business Society, Promode Oy sekä lukuisat ryhmäliikuntaa ja keho&mieli –tunteja tarjoavat seurat ja järjestöt.
Henna Tarjanne-Lekola, puh. 050 5901 682, henna(at)eheys.fi

_MG_3106
Hanna Vesalainen.
Psykologia ja ihmisen mieli ovat kiinnostaneet Hannaa lapsuudesta saakka. Vuonna 2011 hän osallistui 8 viikon mindfulness-peruskurssille, siitä alkoi innostus ja neljän vuoden opinnot mindfulness-ohjaajaksi. Hän on perehtynyt opinnoissaan ja työssään kognitiivisiin terapiamalleihin, joissa painotuksena on erityisesti tietoisuus- ja myötätuntotaidot.

Keho on viisas ja se on aina kertonut, kun on ollut aika vaihtaa suuntaa. Asiakkuuspäällikön työ vaihtui mindfulness-ohjaaksi ja astangajooga lempeään ja hitaaseen asahiin. Tässä hetkessä on hyvä olla. Hanna on ohjannut päätoimisesti mindfulness- ja asahi-kursseja Pause-yrityksessään vuodesta 2015. Hanna Vesalainen puh. 044 2402 719, hanna.vesalainen(at)pause.fi

Ilkka - profiili
Ilkka Westman.
Ilkka tarjoaa kokonaisvaltaista akupunktiohoitoa Eheydessä tiistaisin. Ilkka löysi akupunktiohoidon hoitavan ja tervehdyttävän voiman omakohtaisen syöpäsairauden ja burnoutin toipumisvaiheessa noin 10 vuotta sitten. Tuttava ehdotti akupunktiota avuksi masennukseen, voimattomuuteen ja vatsavaivoihin. ”En uskonut siihen ollenkaan mutta menin kokeilemaan koska muitakaan keinoja ei ollut. Kahden hoitokerran jälkeen fyysiset vaivat olivat melkein parantuneet ja kolmannen jälkeen ne olivat kokonaan poissa. Vaikutus oli niin hyvä että aloin miettiä mahdollisuuksia ruveta opiskelemaan akupunktiota. Aloitin päivätyön ohella 3,5 vuotta kestävät perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot seuraavan vuoden alussa ja valmistuin kesäkuussa 2012. Koko opintojen ajan hoidin harjoituspotilaita ensin ystävä- ja tuttavapiirissä, sitten naapurustossa ja lopuksi yhtenä iltana viikossa ystäväni klinikalla. Eheydessä olen hoitanut asiakkaita vuoden 2013 syksystä lähtien.
Ilkka Westman puh. 040 761 8290, westman.ilkka(at)gmail.com

Viikkotuntien ohjaajat: tutustu viikkotuntien ohjaajiin

Hoitajat: tutustu Eheyden hoitajiin

Vierailevat ohjaajat pitävät Eheydessä teemakursseja ja tapahtumia - tutustu tarjontaan Kurssin ja tapahtumat -kohdassa.