Tietosuojaseloste

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeä. Eheys-keskus on sitoutunut suojaamaan asiakkaiden yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan hyviä tietosuojakäytäntöjä. Jokainen Eheys-keskuksen yrittäjä (kurssin tai koulutuksen järjestäjä tai hoidon/ ohjauksen tarjoaja) vastaa asiakkaiden tietosuojasta itsenäisesti.

 1. Rekisterinpitäjä
  Eheys-keskus/ Hyvinvoinnin Elohelmi, Henna Tarjanne-Lekola
  Y-tunnus: 2359579-9
  Malmin raitti 17b, 00700 Helsinki
  info@eheys.fi
 2. Rekisterin nimi
  Hyvinvoinnin Elohelmen asiakasrekisteri. Erikseen Eheys-infon tilaajalista.
 3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
  Henkilötietoja käytetään asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamisessa, asiakasviestinnässä, verkkokauppa-asioinnissa ja laskutuksissa. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.
 4. Asiakasrekisteri (laskutusta varten) saattaa sisältää seuraavia tietoja:
  – Nimi, yhteystiedot (mahdollinen osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  – Yrityksen y-tunnus ja verkkolaskutusosoite
 5.  Rekisterin tietolähteet, luovuttaminen ja suojaus
  Asiakastiedot kerätään asiakkaalta itseltään. Asiakastietoja ei luovuteta eteenpäin. Asiakastiedot sijaitsevat suojatussa palvelussa (Procountor-laskutusohjelma ja Holvi-verkkokauppa).
 6. Tietojen tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus
  Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on talletettu. Teemme pyynnöstä tarvittavat korjaukset ja täydennykset tai poistamme palvelun kannalta tarpeettomat tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys sähköpostitse rekisterin ylläpitäjään.
 7. Rekisterin muutokset
  Eheys/ Hyvinvoinnin Elohelmi pidättää oikeudet tämän tietosuojaselosteen muutoksiin palvelujen kehittämisen niin vaatiessa.

Tietosuoja: Eheys-info
EU:n uusi tietosuoja-asetuksen mukaisesti osoitetietosi ovat tallessa salasanan takana eikä niitä luovuteta muille. Eheyden uutiskirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa tai harvemmin.  Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille ja osoitetietojen hallinnointi on vain Eheyden pääkäyttäjän takana.
-Rekisteriin kerättävät tiedot: tilaajan antama nimi ja sähköpostiosoite.
-Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen lähettämällä ”ei kiitos” osoitteeseen info@eheys.fi
-Lisätietoja: Henna Tarjanne-Lekola

Eheys-sivuston käyttöehdot:
Kotisivuilla käytetään evästeitä mm. statistiikan ja käyttökokemuksen parantamisen vuoksi. Halutessasi voit ottaa evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksissa.
Sivuston sisältö on Eheys-keskuksen. Tarjoaja pyrkii pitämään sisällön ajantasaisena, mutta ei vastaa sisällön oikeellisuudesta. Sivusto voi sisältää päivittämätöntä tietoa.

Sivusto hyödyntää verkkosivuston käytön analysoimisessa Google Analytics -palvelua.