img_4831Kaipaatko itsesi kuulemista – lempeää omaan keskustaasi laskeutumista? Kaipaatko kosketusta, hiljaisuutta, pehmeään energiaan sulautumista? Haluaisitko kokemuksia hoitamisesta ja sen myötä syntyvästä sisäiseen rauhaan lipumisesta? Lähde mukaan kaksipäiväiseen olemisen tilaan hengittäen, meditoiden, hiljentyen – avautumaan hoitajuuden ravitsevalle matkalle.

Lempeä, omaan sisäiseen rauhaan ja hiljaisuuteen ohjaava Reiki I -kurssi järjestetään seur. kerran to-pe 3.-4.5.18 klo 9.30-16.30 Eheys-keskuksen tunnelmallisissa tiloissa.

Kuljemme kurssin aikana kohti hiljaisuutta – kuulemaan sisäisyyttämme – hengityksen, meditaatioiden, energiaharjoitusten ja itsehoidon kautta. Omaan energiaan sulauduttuamme on helpompi löytää itsestään luottamuksen tila, jossa hoitajuuden matka voi alkaa, laajentua ja syventyä. Tutustumme reikin yksinkertaisen selkeään menetelmään ja sen hiljaiseen viisauteen.

Lämpimästi tervetuloa kursseille ♥ Nina

Ilmoittaudu mukaan nina@eheys.fi tai Ilmoittautumiset

Lisätiedot kurssin sisällöstä löydät täältä.

Seuraavat Reiki I -kurssit järjestetään Eheys-keskuksessa
– pe-la 22.-23.9.18 klo 10-17
– pe-la 3.-4.11.18 klo 10-17

Seuraava Reiki II -kurssi Eheys-tilassa:
– la-su 10.-11.3.18 klo 10-17

Lue myös kurssilaisten kokemuksista:

“Kiitos Nina!

Oli mahtava kurssi. Energiaa piisasi vielä monta päivää kurssin jälkeenkin. Olen tehnyt hoitoja itselleni, miehelle, anopille äitienpäivän kunniaksi, sekä lapsille ❤️ Lapset jaksoivat olla yllättävän hyvin paikoillaan ja tytär vielä toivoi, että seuraavalla kerralla hoito olisi pidempi. 😊

Koen ehdottomasti, että Reiki tuo minulle sen tähän hetkeen pysähtymisen taidon ja ymmärryksen sen tärkeydestä. Koen saavani takaisin sitä oikeaa minuutta, joka on ollut uupumisen alla monta vuotta.

Kiitos. ❤️”

Kati 35-v, Helsinki
_____________________

“Reiki I -kurssi oli kaiken kaikkiaan aivan ihana johdatus reikihoitamiseen. Itselläni ei juurikan aiempaa kokemusta Reikistä ollut, mutta kurssin aikana leimahtanut innostus Reikiä kohtaan ei ole ottanut laantuakseen. Tunnelma kurssilla oli alusta alkaen lämmin ja innostava. Reikitekniikoiden ja hoitamisen lisäksi kurssilla tehtiin hengitys- ja meditaatioharjoituksia, jotka itse koin tärkeänä osana kurssia.

Omalla kohdallani nämä harjoitukset tasapainoittivat ja rauhoittivat mieltä ja kehoa. Itse olin näiden harjoitusten jälkeen hyvinkin herkässä ja vastaanottavisessa mielentilassa, kehoni ja mieleni ikäänkuin kelluivat lempeässä energiassa. Samaan aikaan olo kuitenkin tuntui kevyeltä ja energiseltä.

Kurssin vetäjä Nina on pitkän linjan reikihoitaja ja -kouluttaja. Parempaa opettajaa ei kurssilla olisi voinut olla. Nina on huippumahtava persoona ja hänestä hehkuu lämpö ja lempeys, suloisella huumorilla höystettynä. Ninan ohjauksessa on turvallista olla, vaikka harjoitukset saattavat nostaa pintaan välillä vähän ikäviäkin tuntemuksia. Reikihoitamiseen ja elämän energian välittämiseen soisi kyllä ihan kaikkien tutustuvan, sillä niin ihana ja lempeä tapa se on pitää huolta, hoivata ja energisoida niin itseä kuin muitakin se on. Kurssipaikkana Eheys on mitä parhain. Eheyden oven kun aukaisee, tuntuu siltä kuin normiarki häipyisi valovuosien päähän. :)”

Nainen, 50-v, Helsinki
______________________