On muutoksen aika – uudelleen suuntaamisen aika. Eheys-keskuksen toiminta loppuu toukokuun lopussa Hankkijan talossa. Olen haikein ja kiitollisin mielin. Tärkein kiitos kuuluu kaikille teille, jotka olette olleet mukana Eheys-matkassa. SYDÄNKIITOS kaikille teille – asiakkaille, ystäville.

Kuusi vuotta muotoilimme Ninan kanssa toiminnan ydinlausetta näin: Eheydessä sekä yksilöt että ryhmät syventävät itsetuntemustaan, läsnäolotaitoaan, kehotietoisuuttaan sekä somaattista terveyttä tunneilla, kursseilla, hoidoissa sekä tapahtumissa. Nyt kuitenkin ennen Eheyden ”kouluikää” on aika kiittää ja jättää rakas laituripaikka; tärkeä kanta-asiakas sanoi Tunne& Mieli -artikkelissa: ”Eheys on kuin lämmin huopa ympärillä”.

Eheys-vuosiin mahtuu paljon oivalluksia, kokemuksia, oppimista. Jatkossa meidän Eheys-toimijoiden eli yrittäjien työt jatkuvat eri paikoissa ja eri kanavia pitkin. Eheyden FB-sivut pysyvät toiminnassa ja siellä infoamme tulevasta toiminnasta. Seuraathan siis FB-sivuja.

Eheyden toiminta jatkuu normaalisti toukokuun loppuun. Kesäkuusta eteenpäin tiloissa jatkaa Hankkijan talossa toimiva sosiaalisen hyvinvoinnin yhdistys. Heille tilat ovat tutut ja jokainen neliö tulee hankkeiden ja toiminnan pyörittämisen käyttöön.

On hengähdyshetken aika. Hannan sanoin: ”tauko kirkastaa mielen”. Aika näyttää, mitä muotoja Eheys saa tulevina vuosina. Yhä edelleen allekirjoitan: kehomielen hyvinvointi on avain aitoon itseen, itsetuntemukseen ja hyvinvointiin.

Olethan yhteydessä, jos mitä vaan liikkuu mielessäsi. Ihmettelyä, kysymyksiä, mitä vaan.

Kaikki kurssit ja tapahtumat löydät FB-sivujen tapahtumasivuiltamme: Eheys Facebookissa

Vahvistavaa, oivalluttavaa, virtaavaa ja kannattelevaa energiaa kaikkiin vuodenaikoihin.

Henna, Nina & Hanna ja Eheys-tiimi