Vielä ehdit ilmoittautua mukaan kevään viimeiselle Reiki II -kurssille Eheys-keskuksen tunnelmallisiin tiloihin <3

Lämpimästi tervetuloa mukaan syventämään oman polkusi viisautta Reiki II -kurssille: oivaltamaan oman menneisyytesi tapahtumia, ymmärtämään kipeidenkin hetkien viisautta ja eheyttämään tulevaisuuden askelmerkkejä. Saamme kakkoskurssilla käyttöön kaukoparantamisen symbolit ja astumme energiassa ajattomuuteen. Voimme hoitaa omaa lapsuuttamme, traumojamme ja eheyttää tulevaisuuden tapahtumia. Voimme saada luottamusta siihen, että joka ikinen askel polullamme on tarkoitettu tallattavaksi – vaikka ajoittain jopa täysin ylitsepääsemättömältä tuntuvien soramonttujen ja upottavien soiden  kautta. Kun heittäydymme tähän luottamuksen virtaan, ymmärryksemme ja sisäinen luottamuksemme elämään kasvaa.

Harjoittelemme käytännössä mielenrauhoitustekniikoita, kaukoparannusta niin läheisillemme kuin kollektiivisille tapahtumille. Meditoimme ja avaudumme syvemmille ja laajemmille omaa elämää kannatteleville energioille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan <3 Nina

Lue kurssin sisällöstä lisää tästä.

Seuraava Reiki II -vklkurssi pidetään Olemus-tilassa Helsingin keskustassa, os. Korkeavuorenkatu 41.  la-su 12.-13.10.19 klo 10-17. Voit halutessasi ilmoittautua jo tällekin kurssille. Pian aukeavat MISolon (Nina Näränen) omat nettisivut www.misolo.fi, jonka kautta ilmoittautumiset kursseille ja hoitoihin tapahtuvat helposti ilmoittautumislomakkeen ja/tai ajanvarausjärjestelmän kautta. Jos vielä Eheys-ilmon kautta haluat ilmoittautua, ehdit sen tehdä toukokuun loppuun asti. Muistathan siinä tapauksessa mainita mille kurssille ja minä päivinä haluat lähteä mukaan. Tässä linkki: Ilmoittautumislomake