Tervetuloa mukaan syventämään oman polkusi viisautta Reiki II -kurssille: oivaltamaan oman menneisyytesi tapahtumia, ymmärtämään kipeidenkin hetkien viisautta ja eheyttämään tulevaisuuden askelmerkkejä. Saamme kakkoskurssilla käyttöön kaukoparantamisen symbolit ja astumme energiassa ajattomuuteen. Voimme hoitaa omaa lapsuuttamme, traumojamme ja eheyttää tulevaisuuden tapahtumia. Voimme saada luottamusta siihen, että joka ikinen askel polullamme on tarkoitettu tallattavaksi – vaikka ajoittain jopa täysin ylitsepääsemättömältä tuntuvien soramonttujen ja upottavien soiden  kautta. Kun heittäydymme tähän luottamuksen virtaan, ymmärryksemme ja sisäinen luottamuksemme elämään kasvaa.

Harjoittelemme käytännössä mielenrauhoitustekniikoita, kaukoparannusta niin läheisillemme kuin kollektiivisille tapahtumille. Meditoimme ja avaudumme syvemmille ja laajemmille omaa elämää kannatteleville energioille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan <3 Nina

Lue kurssin sisällöstä lisää tästä.

Seuraava Reiki II -vklkurssi pidetään Eheys-keskuksessa la-su 12.-13.10.19 klo 10-17. Voit halutessasi ilmoittautua jo tällekin kurssille. Muistathan mainita päivämäärät, jos ilmoittaudut Ilmoittautumislomakkeen kautta.