Eheys-keskuksen tarjonnassa on erilaisia hoitoja. Voit tutustua hoitovalikoimaan kohdassa Hoidot ja varata itsellesi ajan suoraan hoitajalta. Harmoniset hoitohuoneet ja ammattitaitoiset hoitajat kutsuvat Sinua kehomielen rentoutumiseen ja hoitamiseen.

Viikkotunnit ovat ohjattuja kehomieli-ryhmätunteja. Tutustu tarjontaan kohdassa Viikkotunnit ja ilmoittaudu mukaan tunneille. Tiedustele kokeilumahdollisuutta suoraan ohjaajalta.

Eheydessä on erilaisia teemailtoja, tapahtumia ja kursseja (1-8 krt). Teemailtoihin ja tapahtumiin on helppo tulla ensikertalaisena ja samalla tutustua Eheyden tunnelmaan. Seuraa tarjontaa kohdassa Kurssit ja tapahtumat.

Eheys-keskuksen tilat soveltuvat erinomaisesti yksilöllisten tilaisuuksien pitopaikaksi sekä ryhmien työnohjauksiin tai mentorointitapaamisiin. Kohdassa Tilauksesta näet, millaisia sisällöllisiä palveluita Eheys-keskus tarjoaa.

Järjestämme avoimia reiki-iltoja sekä reikikursseja, joilla opetetaan japanilaisen Mikao Usuin reikin kaikkia eri osa-alueita. Kursseilla harjoitellaan traditionaalisen japanilaisen reikin menetelmiä: meditaatioita, itsehoitamista ja toisten hoitamista. Reiki-osaajille on tekniikkailtoja. Reikihoitoon voi varata ajan suoraan hoitajalta. Syksyllä tiloissamme järjestetään Hoitojen päivä tapahtuma. Lisätietoja Reiki-tarjonnasta.

Eheyden tilat toimivat mainiosti pitkissä koulutusohjelmissa. Ryhmällä on koko tila käytössään ja osallistujat voivat hyödyntää eri tiloja päivien työskentelyssä. Tutustu tämänhetkisiin Koulutuksiin.