_MG_9384_MG_9409Ayurvediset käsi- ja jalkahieronnat perustuvat perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn, jossa stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan energia liikkeelle erilaisin hankaus-, sively- ja painelutekniikoin.

Hoito puhdistaa, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua ja ehkäisee iskiasta sekä auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Ayurvedisissa käsi- ja jalkahieronnoissa käytetään toisinaan pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja edistää kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hieronnassa käytetään seesamöljyä, joka tasapainottaa kaikkia doshia. Se sisältää runsaasti rasvaliukoisia vitamiineja, siinä on korkea mineraalisisältö ja se on hyvin säilyvää. Seesamöljy on voimakas antioksidantti, imeytyy hyvin ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Tervetuloa nauttimaan hoidosta.

Hoitojen kestot ja hinnat:

45 min/50 € (käsihieronta)
60 min/60 € (käsi- tai jalkahieronta)
105 min/90 € (molemmat yhdessä)

Voit yhdistää jalkahierontaan myös eheyttävän päähieronnan (hoitoaika yht 105 min/90 €) ja lopputulos on tainnuttavan rentouttava.

Sarjakortti:

3-5 krt/-10 % tai 10 krt/-20 %. Käy kaikkiin Ninan Hyvänolon hoitoihin reikihoitoon.
Tutustu myös lahjakortteihin.

Tiedustelut ja hoitovaraukset:

nina@eheys.fi tai puh. 040 560 3751