Tilaa hemmotteleva lahjakortti rentouttaviin & eheyttäviin hoitoihin ja yksilöohjauksiin – joko arvokkaalle itsellesi, tärkeälle lähimmäisellesi tai rakkaalle ystävällesi.

Voit hankkia lahjakortin tiettyyn hoitoon tai jättää hoitovaihtoehdon lahjan saajan päätettäväksi. Tällöin maksat hoidon pituudesta. Huomioithan kuitenkin, että lahjakortti käy sen hoitajan hoitoihin, jolta lahjakortti on hankittu.

Tilaus

Tilaa lahjakortti suoraan haluamaltasi hoitajalta.

Tilaus sähköpostitse tai tekstiviestillä -> mainitse:

1. Mitä halutaan tilata

a) mihin ja minkä pituiseen hoitoon lahjakortti halutaan tilata (esim. 45 min. eheyttävä päähieronta, 75 min reikihoito, 75 min biodynaaminen kraniosakraaliterapia, 90 min Eheys-coaching  jne) TAI

b) vaihtoehtoisesti lahjakorttiin voidaan merkitä minuuttimäärä vapaasti valittavaan hoitoon (esim. “Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan 60 min. pituisesta vapaavalinnaisesta hoidosta/90 min mittaisesta Eheys-coachingista tms…”)

2. Ilmoitus millä nimellä ja mihin osoitteeseen lahjakortti postitetaan
3. Maksaminen

Sovi maksusta erikseen tilauksen vastaanottajan (hoitaja tai ohjaaja) kanssa.

———–

Lahjakorttimaksut Nina Näräsen tarjoamiin hoitoihin:

Laita sähköpostia nina@eheys.fi ja kerro, minkälaisen hoitolahjakortin haluat hankkia. Kun suoritus näkyy tilillä (FI088001 4710 3111 62, saaja: MISolo), lahjakortti lähtee välittömästi ilmoittamaasi postiosoitteeseen ykkösluokassa. Kotimaan postimaksu sisältyy lahjakortin hintaan. Merkitsethän maksun selitekenttään “Lahjakortti”.

Tilaus onnistuu toki puhelimitsekin (puh. 040 560 3751) ja voidaan noutaa sovitusti Eheys-tilasta (Malmin raitti 17 B, 4. krs). Huomioithan kuitenkin, että hoitotyötä tehdessäni en pääse vastaamaan puhelimeen, joten jätä soittopyyntö tai teksiviesteile, niin otan yhteyttä vapauduttuani. Jos haluat noutaa lahjakortin Eheydestä, muistathan sopia etukäteen tapaamisajasta. Voit tällöin maksaa ostoksesi pankkikortilla tai käteisellä (mieluiten tasaraha).

Muut ehdot:
•Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä, ellei muuta ole sovittu (esim. tarjouskampanjat ym).