Eheys-coaching: ajatusten, tunteiden ja toiminnan uudelleensuuntaaminen

Coaching-kuvaMiten saada arkeen lisää keskittyneisyyttä, levollisuutta, tasapainoa? Miten jakaa vastuuta töissä/ arjessa ja päästää irti turhista ajatuksista ja käytännöistä? Tapaaminen lähtee liikkeelle ihmisen haasteista tai mieltä askarruttavista teemoista kysymysten muodossa. Jokaisella tapaamiselle keskitytään tiettyyn teemaan ja ne linkitetään henkilön kokoisuuteen. Jo yhdellä tapaamisella on mahdollista saada uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä oman arjen haasteisiin.

Mahdollisia teemoja Eheys-coachingissa:

  • Arjen voimavarat ja energiatasapaino
  • Läsnäolotaito ja levollisuus arjessa, rentoutuminen
  • Muutostilanne: henkilökohtainen tai ammattiin liittyvä
  • Palautuminen & omat voimavarat
  • Oma kutsumus, painotuksena elämän kutsumus tai työhön liittyvä
  • Henkilökohtaisen “Body-mindfulness” -ohjelman laatiminen
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämänpyörä

Menetelmäesimerkkejä:

Hyvän Mielen taidot -harjoitukset Maaretta Tukiaisen materiaalien pohjalta. Teemat: myönteisyys, tahdonvoima, myötätunto, vuorovaikutus, luovuus, itsensä johtaminen ja läsnäolo.

Itsetuntemuskysely, Eheys: kokonaishyvinvoinnin alkukartoitus: Henkilön kokonaistilannetta valotetaan keskustelun lisäksi Eheys-kyselyllä, jonka pohjalta yhdessä valitaan painopisteet työskentelylle.

Co-Creative Process®Inquiry:
CCPI Coaching, pohjautuu Co-Creative Process Inquiry – Yhdessäluomisen kehittämisotteeseen. Ohjaajan ammattitaito pohjautuu kohtaamisen etiikkaan ja ihmisenä kasvamiseen. Ohjaaja ei anna neuvoja, vaan on tasavertaisena kumppanina, ihmisenä, ammattitaitoisten työkalujensa kera mahdollistamassa sellaista tilaa, jossa ihmisen luovuus lähtee liikkeelle ja oivalluksia syntymään. Mahdollistajan etiikkaan kuuluu olla läsnä aidosti kohtaavana ja inhimillisenä toisena.

Kehotietoisuus-, energia- ja rentoutusharjoitukset:
Osana ohjausta voidaan käyttää harjoituksia, jotka tuovat tietoisuuden kehoon ja auttavat mieltä/ ajatuksia vapautumaan ja rentoutumaan. Liikkeet ja harjoitukset pohjautuvat taijiin, joogaan, rentoukseen sekä Timo Klemolan kehomieli-integraation metodeihin.

Hinta: Eheys-coaching:
90 € (90min) ensimmäinen tapaaminen.
Kolmen kerran sarja (1 x 90min ja 2 x 75 min): 230€.

(yksityishenkilöille sis. alv 24%; yrityksille + alv 24%)

Ohjaaja:

Hyvinvoinnin mahdollistaja, Dialogin ja Kehomieli-integroinnin -opinnot, CCPI Practitionner.
VTM Henna Tarjanne-Lekola

Lisätiedot ja ajanvaraukset: henna@eheys.fi puh. 050 590 1682