2F7B6888Reiki on lempeä ja hyvin rauhoittava hoitomuoto, jossa hoidettava saa mahdollisuuden tankata energiaa, hoidattaa kipujaan tai muuten vain nauttia syvästä rentouden tilasta lempeissä ja eheyttävissä energioissa. Reiki saattaa herkistää kykyämme kuulla oman sisäisen viisautemme ääntä, joka puolestaan auttaa ymmärtämään, mitä elämässä vastaan tulleet haasteet ovat meille opettaneet tai opettamassa.

Reiki vie meitä hiljalleen aidompaan yhteyteen itseemme, jolloin ymmärrys itseä ja muita kohtaan laajenee ja syventyy. Pidempään hoitoa saaneet ovat kuvanneet hoidon vaikutuksia yleisen vireystason nousuna, elämänilon kasvamisena ja luottamuksena elämän kannattelevuuteen.

Reiki sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Reikihoito tehdään vaatteiden päältä hoitajan käsien koskettaessa hoidettavan vartalon eri kohtia “kuulostellen” samalla hänen energiatarpeitaan. Energia, joka kulkee hoitajan käsien kautta aktivoi hoidettavan kehon ja mielen luonnolliseen paranemisprosessiin. Hoitaja ei itse vaikuta hoidon kulkuun, vaan toimii ainoastaan kanavana reikienergialle, joka ohjautuu hoidettavalle hänen omaksi parhaakseen. Ihmisen kokonaisuus vastaanottaa hoitavaa energiaa juuri sen verran kuin hän hoitohetkellä tarvitsee.

Reikihoito tehdään joko hoitopöydällä maaten tai haluttaessa tuolissa istualtaan.

Tutustu myös: http://usui-reiki-ryoho.fi/reiki.

Hoitojen kestot ja hinnat:

60 min/55 € tai 75 min/70 €, Ensimmäinen hoito -20 %.

Sarjakortti:

3-5 krt/-10 % tai 10 krt/-20 %. Käy kaikkiin Ninan Hyvänolon hoitoihin reikihoitoon.
Tutustu myös lahjakortteihin.

Tiedustelut ja hoitovaraukset:

nina@eheys.fi tai puh. 040 560 3751 tai

eija@kiseki.fi tai 045 857 3400

Tutustu toimittajan kokemuksiin ja reikihoidon perusperiaatteisiin:

Läsnäoleva kosketus avaa polkuja syvälle itseemme