Akupunktio (20/30 min)

Vaivaako stressi, unettomuus, päänsärky, suolisto-ongelmat, niska- tai hartiakivut? Lyhyessä näytehoidossa saat apuja akuuteimpaan hätään. Tässä perinteisessä kiinalaisessa hoitomuodossa käytetään hyvin ohuita neuloja, jotka laitetaan paljaalle iholle ns. meridiaaneilla sijaitseviin akupunktiopisteisiin avaamaan kehon tukoksia ja tasapainottamaan sen energioita. Nopeasti paikalleen asetettu neula ei satu. Ilkka Westman, akupunktiohoitaja, perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

Eheys-hoito kuvaus tähän

Eheyttävä päähieronta (20/30 min)

Syvästi rentouttava ja koko kehoa puhdistava hoitomuoto. Hoito on mukaelma intialaisesta päähieronnasta, jossa keskitytään käsittelemään pään lisäksi myös niska-hartiaseutua sekä olkavarsia, jotta hoidossa päästään syvälle stressin juurille asti. Tätä syvästi rentouttavaa hoitoa onkin kutsuttu stressipesuksi. Hoito tehdään vaatteen läpi mukavasti hoitopöydällä maaten. Raskaana olevat voivat nauttia hoidosta kylkiasennoissa.
Nina Näränen, rentoutus- ja energiahoitaja

Eheyttävä käsihieronta (30 min)

perustuu perinteiseen intialaiseen, ayurvediseen hierontatyöskentelyyn, jossa stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan energia liikkeelle erilaisin hankaus-, sively- ja painelutekniikoin. Tämä hoitopöydällä tehtävä käsihieronta on ihanan rentouttava hoitomuoto etenkin “hiirikädelle” tai käsityöläisille. Hoito rentouttaa,  ravitsee ihoa, lievittää lihasjännityksiä ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.
Nina Näränen, rentoutus- ja energiahoitaja

Reikihoito (20/30 min)

Lempeä energiahoito, jossa kierrokset laskevat, keho rentoutuu ja mieli avartuu. Hoidossa saa mahdollisuuden tankata energiaa, hoidattaa kipujaan tai muuten vain nauttia syvästä rentouden tilasta lempeissä ja eheyttävissä energioissa. Reikihoito tehdään vaatteiden päältä hoitajan käsien koskettaessa hoidettavan vartalon eri kohtia “kuulostellen” samalla hänen energiatarpeitaan. Energia, joka kulkee hoitajan käsien kautta aktivoi hoidettavan kehon ja mielen luonnolliseen paranemisprosessiin. Reiki sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.
Eija Laakso, reikiopettaja ja -hoitaja
Nina Näränen, reikiopettaja ja -hoitaja

Rentouttava jalkahieronta (20/30 min)

Rentouttava hoito kiireiselle ja stressaantuneelle tai hemmottelua kaipaavalle. Jalkahieronnassa käsitellään säären, jalkaterän ja jalkapohjan lihaksia rentouttavin ottein. Hoito tapahtuu hierontapöydällä selällä maaten.
Nina Näränen, rentoutus- ja energiahoitaja

Voimakivihoito (30 min)

Koko kehoa, mieltä ja sielua hellivä kivihoito, joka rentouttaa ja rauhoittaa antaen samalla elinvoimaa ja virkeyttä tuleviin päiviin. Hoidossa maadoittavat ja lämpöiset kivet asetellaan selkäpuolelle kehon eri kohtiin tasapainottamaan kehon energioita samalla kun kehoa rentoutetaan hierovin liikkein sekä intialaisilla jokikivillä että sormin. Hoitoon on hyvä pukeutua ihonmyötäisiin housuihin esim. leggingseihin tai sukkahousuihin ja ylävartalolla aluspaita, t-paita tai pitkähihainen puuvillapusero ovat toimivia.
Nina Näränen, rentoutus- ja energiahoitaja