Eheys-studio tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön Energia & liike – tunneille. Tunnit voivat olla herättäviä, virittäviä ja energiaa avaavia. Tunnit sekä voimistavat ja vahvistavat energian (chi, prana) virtausta sekä kokoavat ja palauttavat energiat keskukseemme. Ryhmät ovat pieniä (max 12 osallistujaa).

Tuntivaihtoehdot 2016: Asahi, Chi-energia; Iyengar-jooga; Jooga, lempeä hatha ja Miesten jooga. Lisäksi tarjonnassa ovat Pirkon Feldenkrais-teemaillat ja Tiibetiläinen joogameditaatio -tutustumistunnit.

Saliin otamme max 12 henkilöä. Jooga-alustat, chi-pallot, huovat ja meditaatiotyynyt asiakkaiden käytössä.

Eheys-tilassa on 2 WC:tä, suihku ja pukutila. Pukutila on pieni (studion takaosassa). Tiistaina naisjoogaajilla on käytössä pukuhuone Flow-neukkarissa.

Tuntien ohjaaja on paikalla 15min ennen tunnin aloitusta. Ohjaaja hoitaa rahastuksen.

Tule Eheyteen ja löydä Sinulle sopiva harmonisen liikkeen reitti mielenrauhaan ja rentoutumiseen.

“Elämän suurin ja merkittävin liike on hengitys.”

Yleistä Chi-energia -tunneista

Syyskauden aikana Energia & liike -viikkotuntien alkavat 22.8.16 (poikkeukset näet viikko-ohjelmasta), kestä 4.12.16.

Vakituisen ja edullisimman paikan ryhmässä varmistat ilmoittautumalla ryhmään koko kaudeksi.

Sarjakortit chi-energiatunneille voit tilata etukäteen henna@eheys.fi Saat sähköpostiisi laskun ja kortin tunnin alussa ohjaajalta, kun maksu näkyy suoritettuna. Sarjakortit  ovat voimassa 4 kk ostopäivästä.

Chi-energia-osallistujalistat ovat kansiossa aulassa ja niihin merkitään ruksilla paikallaolo (myös sarjakorttimaksajat). Sarjakortin ruutuun kirjoitetaan osallistumisen päivämäärä.

Vaatetus: joustavat, kiristämättömät liikuntavaatteet. Paljaat jalat/ sukat. Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä (muiden osallistujien allergioiden vuoksi).

Smartum- ja Edenred -setelit ja E-Passi käyvät chi-energia -tuntien maksuna (tai osana maksua), mainitsethan seteleistä ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumiset chi-energia tunneille, korvausasiat, laskutukset, lisätiedot: henna@eheys.fi, puh. 050-5901 682/ Henna.

Muiden ohjaajien yhteystiedot löydät kohdasta Viikkotunnit