OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eheys – hyvinvointia & harmoniaa - energian & liikkeen keskus
Malmin raitti 17 b, 4. krs
00700 Helsinki
www.eheys.fi


Saapumisohje ja pysäköinti

Sisäänkäynti Siemenkujan puolelta B-rapusta (Keittiömaailman vierestä, oven yläpuolella lukee Puume ja Kukunori); Sopen myymälästä n. 20 metriä Malmin palloiluhallin suuntaan.

Parkkipaikkoja on Hankkijan talon edustalla ja päädyssä (pysäköintialue A). Pysäköinti on maksutonta arkisin parkkikiekolla 2h klo 18.30 asti (A-alueella). Arki-iltaisin klo 18.30 jälkeen ja viikonloppuisin pysäköinti on 0,80 €/ h. Easypark-maksuautomaatti (kolikot, kortti ja sovellus) sijaitsee Palloiluhallin seinässä. Palloiluhallin parkkialue (B) on aina maksullinen.

Malmin asemalta kävelyohje: suuntaa Ylä-Malmille Prisman puolelle. Kävele oikealle Prisman vierustaa Kaupparaittia pitkin, ylität Viljatien; jatkat matkaa (oikealle jää 365-kuntosali); pian vasemmalla näet punatiilisen Hankkijan talon (käännyt ensin Siemenpolulle) ja oletkin Siemenkujalla, josta sisäänkäynti b-rappuun, Eheys-tila, 4 krs (kävelymatka 5min).

Eheys-keskus on avoinna tuntien, hoitojen, kurssien ja tilaisuuksien aikana. Ilmoittautumiset kursseille ja hoitovaraukset voit tehdä suoraan ohjaajalle tai hoitajalle.  Lempeästi tervetuloa.

Tiedustelut viikkotunneista, tiloista, työyhteisötoteutuksista:
Henna Tarjanne-Lekola
henna@eheys.fi
puh. 050 5901 682

Eheys-kalenterista näet tilavaraustilanteen.

Tiedustelut hoidoista ja reiki-koulutuksista:
Nina Näränen
nina@eheys.fi
puh. 040 560 3751